Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Druga priča
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Bar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga priča se nalazi na Keju oslobođenja, odmah pored restorana Žabar. Druga priča je odmah po otvaranju privukla veliku pažnju gostiju jer je, između ostalog, pet friendly restoran.  Enterijer, urađen u beloj bolji, sa puno detalja,  osmislio je vlasnik Veljko Poznanić sa svojim prijateljima.

Kuhinja je, prema rečima vlasnika, vojvođansko – internacionalna. Tako se u meniju mogu naći najrazličitija jela: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, a kao desert čokoladni sufle...

U restoranu se služe domaće rakije koje proizvode prijatelji vlasnika, vina koja dolaze iz porodične vinarije, a služe se i domaći sokovi, čija se ponuuda menja, kao i crni i žuti sok.

Na spratu restorana se nalazi galerija koju je moguće iznajmiti za večeru u dvoje ili druženje sa prijateljima.

Petkom se od 17h organizuje matinée uz akustičnu muziku, dok je subotom opuštanje uz muziku DJ-a.

Ulaz u Drugu priču je moguć samo uz rezervaciju.

 

Kej oslobođenja bb, Beograd

063/29-55-77

Share

Komentari  

 
0 #1 Tatjana Pajcin 25-10-2013 19:37
Odlicna hrana,dobra atmosfera,mesto koje svima toplo preporucujem!
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Novine u restoranu Otimmo

Nedavno renovirana sala italijanskog restorana Otimmo kao i nova interesantna ponuda oduševljava stare, ali i jednostavno mami nove goste. Poznati ugostiteljski objekat koji se nalazi u strogom centru grada uveo je takozvani dnevni ručak...



Novo pivo na našem tržištu

Udruženje UnoDrop u saradnji sa Carlsbergom uskoro će obradovati sve ljubitelje piva. Moravsko pivo, novi brend na tržištu Srbije naći će se u prodajnim objektima članova udruženja UnoDrop.



Najbolji kuvar

Jovica Jovičić, šef kuhinje restorana Đorđe osvojio je Gran pri nagradu za najboljeg kuvara na međunarodnom festivalu “Biser mora” održanom na Braču.



Pijuckanje kafe uništava njen ukus

Stručnjaci koji su radili na istraživanju za časopis “Food Research International” otkrili su da kafa daje mnogo više od svoje arome kada se pije u velikim gutljajima. 



Zabavno otvaranje flaša

Magnetni otvarač za flaše poznatog brenda SuckUk dosta olakšava posao ugostiteljskim radnicima. Jednostavan je za korišćenje, a zahvaljujući jakom magnetu koji se nalazi na poleđini, prijanja na gotovo svaku magnetnu površinu.



Najbolja pica na svetu

Sudije svetskog šampionata u pravljenju pice održanog u Parmi najboljom su proglasili picu napravljenu prema tradicionalnom italijanskom receptu. Napravio ju je Džoni Di Frančesko, australijski kuvar italijanskog porekla. Njegova Margerita...



Zlato za Staru Šljivovicu

Hrvatska rakija “Badel Stara Šljivovica” osvojila je zlatnu medalju na takmičenju američkog nacionalnog udruženja prodavnica “The Wine & Spirits Wholesalers of America” (WSWA) u Las Vegasu.



Zašto je hrana u avionu bezukusna?

Rezultati istraživanja nemačkog instituta “Fraunhofer” pokazali su da ukus hrane u avionu nema veze sa njenim kvalitetom već sa nepcima putnika. 



Konzumacija kofeina sprečava Alchajmerovu bolest

Eksperimenti koje su na životinjama sproveli francuski i nemački naučnici pokazali su da redovne doze kofeina sprečavaju nastanak naslaga tau proteina u mozgu. Naime, tokom deset meseci istraživanja, miševi su svakodnevno primali određenu...



Hoteli za neispavane goste

U Americi, hoteli u velikim gradovima nude čitavu paletu aromaterapija i masaža, pa čak i intravenozni koktel vitamina i antiksidanasa, dok posebnu pažnju posvećuju udobnosti kreveta i posteljine.


Scroll Up