Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Druga priča
2.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.25 (2 Votes)

Bar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga priča se nalazi na Keju oslobođenja, odmah pored restorana Žabar. Druga priča je odmah po otvaranju privukla veliku pažnju gostiju jer je, između ostalog, pet friendly restoran.  Enterijer, urađen u beloj bolji, sa puno detalja,  osmislio je vlasnik Veljko Poznanić sa svojim prijateljima.

Kuhinja je, prema rečima vlasnika, vojvođansko – internacionalna. Tako se u meniju mogu naći najrazličitija jela: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, a kao desert čokoladni sufle...

U restoranu se služe domaće rakije koje proizvode prijatelji vlasnika, vina koja dolaze iz porodične vinarije, a služe se i domaći sokovi, čija se ponuuda menja, kao i crni i žuti sok.

Na spratu restorana se nalazi galerija koju je moguće iznajmiti za večeru u dvoje ili druženje sa prijateljima.

Petkom se od 17h organizuje matinée uz akustičnu muziku, dok je subotom opuštanje uz muziku DJ-a.

Ulaz u Drugu priču je moguć samo uz rezervaciju.

 

 


 Restoran Druga priča - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 063/29-55-77

adresa: Kej oslobođenja bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, desert čokoladni sufle...



 

Share

Komentari  

 
0 #1 Tatjana Pajcin 25-10-2013 19:37
Odlicna hrana,dobra atmosfera,mesto koje svima toplo preporucujem!
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Počinje Fish Fest

Kod kule Nebojša, na ušću Save u Dunav od 4. do 7. septembra biće održan osmi Fish Fest. Kao i do sada, akcenat je na gastronomskim specijalitetima od ribe, a kako kažu organizatori, posebnu atrakciju predstavljaće sud od 1.000 litara u kojem će...



Brza hrana oštećuje čulo mirisa

Osim što je povezana sa gojaznošću, brza hrana utiče i na kvalitet čula mirisa. Istraživanje sprovedeno na miševima pokazalo je da brza hrana oštećuje ćelije u mozgu koje su zadužene za kontrolu mirisa za 50 odsto. U šestomesečnom eksperimentu...



Summer Wines & Vibes

Više od 500 ljudi uživalo u vinima 17 vinarija tokom letnjeg Wine Jam festivala, koji je pod sloganom Summer Wines & Vibes održan 30. avgusta u begradskom Supermarket concept store-u. 



Boravišne takse u Rimu veće za 100 odsto

U luksuznim hotelima u Rimu boravišne takse povećane su 133 odsto, tačnije sa tri na sedam evra. Naime, gradska uprava Rima odlučila je da poveća boravišnu taksu u hotelima prestonice kako bi povećala ispražnjen gradski budžet. 



I u dajnerima zdraviji obroci

Džuboks, art deko stil, jednostavna i jeftina hrana zajednički su za sve „dajnere”, jedinstvene američke restorane, odnedavno dobro poznate i beograđanima.



Spoj glamura i kampovanja

Novi oblik turizma, takozvani glamping pojavio se u Francuskoj i podrazumeva spoj glamura i kampovanja. Veoma udobno kampovanje u prirodi namenjeno je bogatim turistima, a posle Velike Britanije i Francuzi su prihvatili ovaj vid turizma kako bi...



Slanina i šampanjac

Na meniju njujorškog restorana Denny's nalazi se doručak pod nazivom Grand Slam  čija je cena 300 dolara. Na tanjiru su američke palačinke, kajgana, pržene kobasice i slanina, a uz ovakav doručak pije se šampanjac Dom Perignon iz 2004 godine.



Otvoren hotel Regent Porto Montenegro

Ekskluzivni hotel Regent Porto Montenegro u Tivtu, čija je izgradnja koštala 55 miliona evra, otvorili su premijer Crne Gore Milo Đukanović i Piter Mank, prvi čovek Porto Montenegra.



Lavovski poduhvat

Kompanija Carlsberg Srbija pokrenula je akciju pod nazivom Lavovski poduhvat u okviru koje će finansirati po jednu investiciju u Novom Sadu, Zrenjaninu i Bačkoj Palanci. 



Jack Daniel's luksuzno bure

Čuveni Jack Daniel's možete da pijete i iz bureta, ali prvo morate da izdvojite oko 17.000 evra koliko i košta drveno bure u koje staje 260 standardnih boca viskija.


Scroll Up