Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Druga priča
0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Bar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga priča se nalazi na Keju oslobođenja, odmah pored restorana Žabar. Druga priča je odmah po otvaranju privukla veliku pažnju gostiju jer je, između ostalog, pet friendly restoran.  Enterijer, urađen u beloj bolji, sa puno detalja,  osmislio je vlasnik Veljko Poznanić sa svojim prijateljima.

Kuhinja je, prema rečima vlasnika, vojvođansko – internacionalna. Tako se u meniju mogu naći najrazličitija jela: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, a kao desert čokoladni sufle...

U restoranu se služe domaće rakije koje proizvode prijatelji vlasnika, vina koja dolaze iz porodične vinarije, a služe se i domaći sokovi, čija se ponuuda menja, kao i crni i žuti sok.

Na spratu restorana se nalazi galerija koju je moguće iznajmiti za večeru u dvoje ili druženje sa prijateljima.

Petkom se od 17h organizuje matinée uz akustičnu muziku, dok je subotom opuštanje uz muziku DJ-a.

Ulaz u Drugu priču je moguć samo uz rezervaciju.

 

 


 Restoran Druga priča - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 063/29-55-77

adresa: Kej oslobođenja bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, desert čokoladni sufle...



 

Share

Komentari  

 
0 #1 Tatjana Pajcin 25-10-2013 19:37
Odlicna hrana,dobra atmosfera,mesto koje svima toplo preporucujem!
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Hotel za osobe sklone alergijama

Hotel Vitality Punti na Malom Lošinju u Hrvatskoj prvi je hotel u regionu koji je dobio međunarodnu potvrdu o prilagođenosti proizvoda i usluga ljudima sklonim alergijama od strane ECARF-a (European Centre for Allergy Research Foundation)



Vino sa ukusom kapućina

Američki distributer alkoholnih pića “Friends Fun Wine” nedavno je započeo prodaju crnog i belog vina sa ukusom kafe



Gastro turistička Olimpijada

Jedinstveno takmičenje ugostiteljskih i turističkih radnika jugoistočne Evrope biće održano od 23. do 25. avgusta 2014. u Nišu



Majmuni nisu jedini koji gledaju

Novootvoreni hotel u Berlinu “25 Hours Hotel Bikini Berlin” ima deset spratova i napravljen je od stakla. I zidovi kupatila su od stakla, pa tako prolaznici imaju poprilično detaljan uvid u to šta se dešava u hotelskim kupatilima



Otvoren prvi Burger King u Hrvatskoj

Prvi Burger King u Hrvatskoj otvoren je na odmorištu Draganić-jug na autoputu A -1 Zagreb-Split, u smeru ka Zagrebu.



Aplikacija umesto ključa

Gosti hotela će sobe otključavati korišćenjem smartphone aplikacije



Dimljeno pivo od ovčije balege

Neobično pivo koje se dobija dimljenjem ovčije balege kreirala je pivara Borg sa Islanda



Fotografisanje hrane razlog spore usluge u restoranima

U restoranima širom sveta sve je više gostiju koji se žale na sporu uslugu bez obzira što se konstantno povećava broj radnika



Dejan Beko na čelu kompanije Carlsberg Bugarska

Dejan Beko imenovan je za generalnog direktora kompanije Carlsberg Bugarske. Dejan Beko imenovan je za generalnog direktora kompanije Carlsberg Bugarske. Profesionalne kapacitete, ako je saopšteno iz kompanije Carlsberg Srbija, Beko je izgradio...



Priprema koktela isplativija sa voćnim pireima

Profesionalni barmeni imali su priliku da se na prezentaciji održanoj 28. jula u klubu Ludost upoznaju sa novim proizvodom na tržištu – Funkin voćnim pireima koji se koriste za pripremu koktela


Scroll Up