Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Druga priča
2.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.25 (2 Votes)

Bar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga pričaBar-restoran Druga priča se nalazi na Keju oslobođenja, odmah pored restorana Žabar. Druga priča je odmah po otvaranju privukla veliku pažnju gostiju jer je, između ostalog, pet friendly restoran.  Enterijer, urađen u beloj bolji, sa puno detalja,  osmislio je vlasnik Veljko Poznanić sa svojim prijateljima.

Kuhinja je, prema rečima vlasnika, vojvođansko – internacionalna. Tako se u meniju mogu naći najrazličitija jela: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, a kao desert čokoladni sufle...

U restoranu se služe domaće rakije koje proizvode prijatelji vlasnika, vina koja dolaze iz porodične vinarije, a služe se i domaći sokovi, čija se ponuuda menja, kao i crni i žuti sok.

Na spratu restorana se nalazi galerija koju je moguće iznajmiti za večeru u dvoje ili druženje sa prijateljima.

Petkom se od 17h organizuje matinée uz akustičnu muziku, dok je subotom opuštanje uz muziku DJ-a.

Ulaz u Drugu priču je moguć samo uz rezervaciju.

 

 


 Restoran Druga priča - INFO


tip lokala: Restoran

radno vreme:

telefon: 

mobilni: 063/29-55-77

adresa: Kej oslobođenja bb

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja: piletina Brus Li, čiji je recept proistekao iz srpsko-kineskog prijateljstva, bajadera od presovane prasetine, vrat i kobasica od mangulice, pica gica – sa čvarcima i slaninom, jela od svežeg smuđa ili damske salate interesantnih naziva sa organskom piletinom, konjskom pršutom, desert čokoladni sufle...



 

Share

Komentari  

 
0 #1 Tatjana Pajcin 25-10-2013 19:37
Odlicna hrana,dobra atmosfera,mesto koje svima toplo preporucujem!
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Čuvajte svoje komšije

Veljko Poznanić
Restoran Druga priča

Kažu da u Srbiji komšija komšiji želi da mu crkne krava. Rešio sam da vam ispričam nekoliko anegdota koje na pravi način oslikavaju dobre komšijske odnose. Zahvaljujući njihovoj pomoći, u više navrata spaseno je...



U potrazi za najboljim ukusom Italije

Kako izbeći zamke za turiste

Italijanska kuhinja je najpopularnija strana kuhinja u Srbiji. Verujemo da ste dobro upoznati sa ponudom specijalizovanih restorana i picerija kod nas, pa smo odlučili da proverimo šta je trenutno aktuelno u Italiji....



Župska berba od 25. do 28. septembra

Najveća svetkovina vinogradara Aleksandrovačke župe i ove godine okupiće brojne vinare i izlagače, kao i sve ljubitelje vina, koje posete ovogodišnju Župsku berbu, koja će biti održana od 25. do 28. septembra. 



Rezervacija obavezuje

Fabio Silva
restoran Derbi Grill

Kraljevska palata u Monci okružena je jednim od najvećih parkova u Evropi (688 hektara), a preko puta njenog glavnog ulaza nalazi se otmeni Derbi Grill. Restoran je deo luksuznog Hotela de la Ville, kojim od 1958....



Da li ste dobar domaćin?

Aleksandar Škipić, ugostitelj

Nekada su se gosti vezivali za konobare i znalo se u koju će kafanu otići, jer tamo je njihov čovek, on ih poznaje u dušu, zna da pasulj vole bez kolenice, da sarma za njih mora da bude malo pikantnija, da najradije...



Bacanje grožđa iz aviona u Vršcu

U čast grožđa, vina i vinograda počela je manifestacija “Dani berbe grožđa” koja se tradicionalno održava u Vršcu.



Vikend paket za razvedene

Hotel „The Gideon Putnam Resort” koji se nalazi u Njujorku, razvedenim parovima nudi vikend paket koji podrazumeva opuštanje pred potpisivanje rešenja o razvodu braka



Bankar u svetu sladoleda

Moritz Fried
vlasnik sladoledionice Moritz Eis

Bavio se finansijama, ali nije bio zadovoljan. Želeo je nešto novo, nešto neuobičajeno. Shativši da u Srbiji nema toliko domaćeg sladoleda koliko ima kvalitetnog voća i povrća, odlučio je da kreira...



Bez zainteresovanih investitora za BIP

Beogradska industrija piva jedna je od retkih firmi među 502 preduzeća sa spiska za privatizaciju koja je održala proizvodnju i radnicima redovno isplaćuje plate, ali, prema rečima generalnog direktora Milivoja Draganića, nijedan ozbiljan...



Stare kafane idu na doboš

UP Varoš kapija na prodaju

Na osnovu novog Zakona o privatizaciji, koji je stupio na snagu 13. avgusta ove godine, Agencija za privatizaciju raspisala je javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za privatizaciju svih preduzeća iz...


Scroll Up